top of page
Search
  • Writer's pictureLies V

BLOGTOUR Luna: Het Volk van de Jaguar


Woop woop! De blogtour van 'Luna: Het Volk van de Jaguar' zit er alweer op. Met heel veel dank aan alle bloggers voor de mooie foto's, de enthousiaste reacties en uiteraard de prachtige reviews :-)


Wil je ze graag (her)lezen? Hier zijn ze allemaal nog eens op een rijtje! Klik op de naam van het blog om de volledige recensie te lezen.Luna: Het volk van de jaguar blijkt erg diep te gaan en Lies Vervloet heeft het allemaal laten samen komen op het eind. De spanning wordt gedurende het verhaal alleen maar opgebouwd en de ontlading is dan ook groot.


Nu maar hopen dat Lies Vervloet weer lekker doorgaat met schrijven en er gauw meer prachtige verhalen mogen volgen.


‘Luna, het volk van de jaguar’ is een wonderlijke young adult waarbij toverkracht meesterlijk verbonden wordt met de actualiteit.


Lies heeft met dit verhaal weer een pareltje neergezet!

Hoe dieper je in het verhaal gaat, hoe Intenser je meegezogen wordt in het oerwoud waar Luna haar angsten onder ogen probeert te zien.


De serie blijft in elk geval een aanrader voor liefhebbers van fantasy verhalen.


Het gebruik en verweving van het thema waarin de destructie van de natuur door de mens in dit verhaal een plek heeft gekregen is erg goed gedaan. Zonder te overdrijven worden de gevolgen benoemd en daarbij ook de noodzaak om hierbij stil te staan blootgelegd.


Ik vond Wayra absoluut geweldig, de manier hoe hij voor Luna zorgde deed mijn hart smelten. Ik vond het heel tof dat er een andere cultuur werd voorgesteld aan ons, de diversiteit en hoe ze met elkaar omgingen was tof om over te lezen en leren.


Lies Vervloet neemt je ook in dit tweede deel van deze spannende young adult met bovennatuurlijke elementen weer mee op een heerlijk spannend avontuur.


Lies Vervloet heeft Luna: Het Volk van de Jaguar met een vlotte schrijfstijl geschreven. Daarnaast wordt de wildernis op een perfecte manier beschreven, waardoor ik mij helemaal in het verhaal kon verliezen.


Je ziet het verhaal als een film voorbij glijden.


Ik kan als lezer wel echt genieten van Luna's koppigheid.


Lies Vervloet heeft een goed boek over magie gecombineerd met de bedreiging van het Amazonewoud.


Het verhaal neemt veel onverwachte wendingen waardoor het boek bijna niet weg te leggen is. Ook de opbouw naar het plot was adembenemend. Ik heb echt op het puntje van mijn stoel gezeten en ook een traan gelaten tegen het einde.


Benieuwd geworden? Wil je zelf ook een stukje Amazonewoud in huis halen? Klik hier om de Lunaboeken te bestellen, met of zonder extraatje ;-)

Nogmaals dank aan alle fantastische bloggers. Op naar deel 3!

17 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page